Torna el Tapa a Tapa amb l’esperança de remuntar un primer trimestre fluix per al sector
Hi participaran en aquesta nova edició 33 establiments més l’Escola d’Hostaleria que serà l’encarregada de donar el tret de sortida en aquesta nova edició del Sitges Tapa a Tapa amb una tarda gastronòmico-festiva el proper dijous 3 d’abril a partir de les sis de la tarda al Cap de la Vila. El Gremi d’Hostaleria, organitzador de la iniciativa, espera poder superar les xifres de l’edició de la tardor on es va arribar a oferir 35mil tapes generant més de 145mil euros de venda directa. En aquest sentit des del Gremi, el President, Oskar Stober, ha confirmat que el primer trimestre de l’any ha estat complicat pel sector i confia en que les tapes i per tant la gastronomia permeti remuntar les dades dels primers tres mesos del 2025. Del 3 al 13 d’abril es podrà consumir tapa i cervesa a un preu de 4€ en l’any en que Catalunya s’ha considerat Regió Mundial de la Gastronomia. Han parlat en la presentació Alejandro Eguía, gerent del Gremi d’Hostaleria, Oskar Stober, president del Gremi i Xavier Ripoll, regidor de turisme de Sitges.