Menja sa amb Jaume Giménez i la importància de cuidar l’alimentació infantil a casa però també a l’escola amb l’exemple d’Àlex Rodríguez, cuiner del Barrachina
Coincidint amb l’anunci que el Ministeri de Consum prohibirà la publicitat dirigida a nens i adolescents de xocolates, dolços, postres, galetes, sucs i gelats prenent com a referència els perfils nutricionals de la OMS parlem amb el nutricionista Jaume Giménez de Nutricional Coaching sobre alimentació infantil. Ser conscients, donar exemple i involucrar els fills i filles en la compra i la cuina són algunes de les pautes que marca Giménez que d’altra banda alerta d’alguns dels productes que hauríem d’eliminar o si més no, reduir a casos molt excepcionals. El repte de l’alimentació infantil saludable s’estèn també a les escoles, en parlem amb Àlex Rodríguez, cuiner de Zona de Joc responsable de la cuina de l’escola Esteve Barrachina que ens parla de la dificultat d’introduir alguns aliments en la canalla i que ho acceptin ells i les famílies.