La 13a edició del Tapa a Tapa presenta 33 tapes i espera servir-ne 35.000
La previsió és també la de recaptar 145.000 euros en total que significaria prop d’un 10% d’increment respecte l’edició de l’any passat. Avui s’ha fet la presentació de la nova edició del Tapa a Tapa que es durà a terme del 4 al 14 d’abril on 33 establiments de Sitges, 5 d’ells ubicats al Port d’Aiguadolç, presentaran propostes culinàries úniques i creatives a un preu de 4 euros tapa i canya. La presentació ha servit també per anunciar els guanyadors del Tapa a Tapa 2023. Els premiats del jurat tècnic han estat en primer lloc La vermutería Rojo Frito del Port amb la tapa La sardina del Rojo; en segona posició la tapa El Vinyet del Terramar de l’Oyster bar del ME Sitges Terramar i en tercer lloc el restaurant El Noi d’Alcoi amb la tapa Magfoi. El jurat tècnic ha atorgat també dos accèssits a les tapes Mi mollete de Casa Hidalgo i Costella lacada de La Barata. Pel que fa al jurat popular el primer premi ha estat per la tapa Otoño redondo de L’Aixeta; el segon per Mi mollete de Casa Hidalgo; el tercer per Costella lacada de La Barata i dos accèssits a Las Carrilleras del restaurant Merci i per la tapa Al Atún-tun de l’Infinity de l’Hotel Calípolis. Escolteu el gerent del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Alejandro Eguia, impulsor del Tapa a Tapa i Manolo Val, propietari de La vermutería Rojo Frito i guanyador del primer premi del jurat tècnic amb la tapa del 2023.