Joan Junyent, un sitgetà dirigint amb èxit un gran restaurant, el Windsor a Barcelona: “estem en un món de cuiners on ningú vol ser cambrer, un cambrer excel·lent és aquell que no es nota”
Va caure a l’hostaleria de ben jove i la passió i la il·lusió per saber i formar-se en l’ofici el va portar a dirigir el restaurant Windsor de Barcelona ben aviat i a ser-ne propietari des del 2013. Joan Junyent manté la vocació inicial de joventut i dirigeix aquest restaurant ubicat a l’eixample barceloní que es caracteritza per oferir cuina catalana en una versió pròpia que passa pel producte de proximitat i un tracte d’excel·lència. Compta amb un equip de vint-i-cinc persones entre els que hi ha dos joves formats a l’escola d’hostaleria de Sitges a qui mira de traslladar la motivació per la feina que ell manté no només per la cuina sinó també per la sala i l’ofici de cambrer. El segell sitgetà també es troba al Windsor amb plats com el xatò de Sitges o una sípia que cuinen seguint la recepta de la seva mare. Aquesta és la conversa sobre cuina i hostaleria amb Joan Junyent.