El XXIVè menjar de tast ja és a punt
Amb Antoni Rafecas, president del Club de Tast del Gremi d’Hostaleria, parlem de l’edició del tast d’enguany, i de la situació del sector.
Amb Antoni Rafecas, president del Club de Tast del Gremi d’Hostaleria, parlem de l’edició del tast d’enguany, i de la situació del sector.
Aquest web utilitza cookies perquè puguem oferir-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema al teu navegador i realitza funcions tals com reconèixer-te quan tornes a la nostra web o ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions de la web trobes més interessants i útils.
Les cookies estrictament necessàries s'han d'activar sempre perquè puguem desar les teves preferències de configuració de cookies.
Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les vostres preferències. Això significa que cada cop que visitis aquesta web hauràs d'activar o desactivar les cookies de nou.
Més informació sobre la nostra política de cookies