Delicious Martha - Radio Maricel
09/10/2020

‘Delicious Martha’, una de les 100 influencers més importants segons Forbes. Amb Marta Sanahuja repassem una trajectòria plena d’esforç.

Delicious Martha, el perfil de xarxes darrere el qual hi ha Marta Sanahuja, ha entrat dins de la llista de Forbes Espanya dels 100 influencers més importants del país, al costat de noms com Dulceida, Auron Play, El Rubius, Paula Echevarria, El Comidista o Gipsy Chef. Arribar fins aquí no ha estat fàcil. Fa 6 anys i mig la Marta va començar aquesta aventura a través del seu blog personal. Del […]
31/01/2020

Delicious Martha: Pastís de poma i pastanaga

I que no falti una bona cobertura de xocolata! Avui Marta Sanahuja ens proposa aquest pastís fàcil i lleuger per a tastar en qualsevol moment. Aquesta i d’altres receptes les podreu trobar a Delicious Martha. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2020/01/31/cuina_31012020.mp3
24/01/2020

Delicious Martha. Una fàcil i ràpida crema de carabassa.

Fàcil, ràpida i saludable. Marta Sanahuja ens prepara la seva versió d’una de les clàssiques cremes de temporada. Aquesta i altres receptes les podreu trobar al seu web Delicious Martha. Escolteu-lo https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2020/01/24/cuina_24012020.mp3
29/11/2019

Delicious Martha: Tres aperitius amb salmó fumat.

Tres aperitius que gairebé no demanen ni ficar-se a cuinar, i que us plantegen tres maneres diferents i originals de combinar el salmó fumat. Aquesta és la proposta de Marta Sanahuja per aquesta setmana. Al seu web, Delicious Martha, podreu trobar moltes més receptes. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2019/11/29/cuina_29112019.mp3
15/11/2019

Impuls al segell gastronòmic del Garraf

El Centre d’Interpretació de la Malvasia va acollir la presentació de la tercera edició de La Llotja, unes jornades gastronòmiques organitzades per l’Agència de desenvolupament NODE Garraf i que s’estendran des de dilluns 18 de novembre fins al 5 de desembre. L’objectiu és donar suport i promocionar productes de proximitat per tal que formin part de la cultura culinària actual. L’agenda de La Llotja comptarà amb conferències, show cookings, maridatges, […]
07/11/2019

La tapa ‘Tom Jones’ sotscampiona del concurs nacional de ‘tapas y pinchos’ de Valladolid! Parlem amb Oriol Carbonell.

La tapa Tom Jones, una creació del xef Oriol Carbonell de Els jardins de El Retiro que ara ho porten els del Cable, ha resultat sotscampiona del concurs nacional de ‘tapas y pinchos’ de Valladolid on s’enfrontava a 47 aspirants. La tapa, que ja va aconseguir proclamar-se guanyadora del tapa a tapa sitgetà d’aquesta primavera, és una creació del xef Oriol Carbonell a partir d’una experiència gastronòmica viscuda a Tailàndia, on va tastar la sopa Tom Yon. La […]
04/10/2019

Delicious Martha: avui lassanya, de carn o de soja texturitzada.

O bé de carn o, pels vegetarians, de soja texturitzada. La Marta Sanahuja promet que el gust de la versió vegetariana és gairebé idèntic al de la de tota la vida, però aquí teniu les dues receptes. Altres propostes les trobareu al seu blog Delicious Martha. Escolteu-ho https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2019/10/04/cuina_04102019.mp3
20/09/2019

Delicious Martha: Què tal unes magdalenes amb xips de xocolata?

Aquesta setmana… magdalenes amb xips de xocolata! Que poden ser de xocolata si hi afegiu a la recepta una cullerada de cacau en pols. Ens l’explica la Marta Sanahuja. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu web Delicious Martha. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2019/09/20/cuina_20092019.mp3
26/07/2019

Delicious Martha: Si teniu un microones i 15 minuts, aquí va un ‘microwave cake’ de xocolata.

Si teniu un microones i un quart d’horeta, Marta Sanahuja us proposa un pa de pessic de xocolata per a picar (amb moderació) en qualsevol moment. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2019/07/26/cuina_26072019.mp3  
27/06/2019

El Restaurant Disfrutar del sitgetà Oriol Castro, entre els millors 50 restaurants del món

El Restaurant Disfrutar de Barcelona torna a estar d’enhorabona. Aquesta setmana, concretament dimarts, la prestigiosa revista britànica Restaurant Magazine, ha donat a conèixer els 50 millors restaurants del món i el Disfrutar del sitgetà Oriol Castro es troba ara mateix en el nº9, pujant així nou llocs respecte l’any passat. Un nou èxit que s’afegeix a les moltes distincions que ja té el restaurant des que obrí la seves portes […]
14/06/2019

Delicious Martha: un ‘chococake’ amb melmelada de maduixa (o qualsevol altre farcit que li volgueu posar)

Aquesta setmana Marta Sanahuja ens porta un pa de pessic de xocolata, que el podeu farcir de melmelada o de qualsevol altre ingredient. Fàcil de fer, i més fàcil de tastar. Aquesta i altres receptes les podeu trobar al seu web Delicious Martha. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2019/06/14/cuina_14062019.mp3  
31/05/2019

Delicious Martha: un ‘plum cake’ de poma.

Un pastís de poma, que no és tan pesant com un plum cake, però que tampoc no és la tradicional coca de pasta de full. Fàcil de fer i, no patiu, no us caurà la fruita al fons. Aquesta és la proposta que ens porta Marta Sanahuja, i que trobareu al seu web Delicious Martha, amb altres receptes. Escolteu-la https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2019/05/31/cuina_31052019.mp3