La cuina del territori es fa valer amb noves iniciatives, una novena culinària, un congrés de màrketing gastronòmic i la quarta edició de la Llotja que dóna suport als productors i elaboradors locals
Catorze restaurants de la comarca del Garraf formaran part de la primera Novena culinària, cinc d’ells de Sitges. El propòsit és donar a conèixer la cuina i el producte del territori i també els seus vins. La iniciativa forma part del projecte Garraf Culinari que desenvolupa l’Agència NODE Garraf i que vol vincular la comarca amb un districte gastronòmic. Coincidint amb aquesta presentació s’ha conegut el programa de la 4a edició de la Llotja que mira de donar suport als productors i elaboradors del Garraf, enguany amb més atenció en la didàctica i mantenint actes com la Festa del Peix Senzill. L’acte de presentació es va dur a terme a l’Escola d’Hostaleria de Sitges acompanyats de nombrosos representants del sector gastronòmic i turístic de la comarca, entre ells Isidre Also, director de NODE Garraf; Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges; Oriol Castro, xef del restaurant Disfrutar i el sommelier i creador del cocktail Garraf, David Martínez.