14/10/2024 - Radio Maricel
14/10/2024

Tanquem el festival amb el triple premi per ‘El año del diablo’. La crònica d’en Carles Calvo

La producció austríaca 'El año del diablo' ha fet un hat trick al palmarès de la 57a edició del festival de cinema, i ha rebut el premi de la secció oficial, el premi de la crítica, i el premi del jurat del carnet jove. Sobre la pel·lícula guanyadora i la resta del palmarès en parlem amb Carles Calvo.
14/10/2024

ESPORTS: el liderat com a premi a la victòria de la UE Sitges a Sant Ildefons. El Bàsquet Sitges no aixeca cap i perd el tercer partit consecutiu i el Rugby Club Sitges no pot amb el Barça en l’estrena al Nou Santa Bàrbara

Els oferim la crònica esportiva d'un cap de setmana que ens ha dut el liderat de la UE Sitges després del seu triomf al camp del Sant Ildefons. El Bàsquet Sitges i el CP Subur Sitges perden els seus partits i també ha perdut el Rugby Club Sitges en el seu debut a casa. Aquesta setmana parlem amb Josu Julian, amb qui recordem aquell històric liderat assolit pel CF Suburense a 1ª Catalana l'any 2015. També conversem ab Ansenio Resa, entrenador de l'equip femení de futbol 7 de la UE Sitges, i amb Paco Baena, ajudant de Diego Godoy a la banqueta del Rugby Club Sitges.