03/10/2024 - Radio Maricel
03/10/2024

Les estrenes de cinema amb Antonio del Valle

Una setmana més l'actor i comunicador Antonio del Valle ens porta l'agenda cinematogràfica del cap de setmana. Joker, al Cinema de Ribes i La Virgen Roja i Yo, Nevenka totes dues basades en històries reals es poden veure al multisales de Vilanova són les tres propostes d'avui.
03/10/2024

J.A.Gilabert (Vox) apunta a PSOE i PP com a responsables de la llei que suposarà l’augment de la taxa de residus, i creu que el govern ho hauria de compensar rebaixant altres taxes de les ordenances fiscals

I no han acabat aquí els retrets a altres grups de l'oposició, perquè fent referència a la reobertura del cas del pàrquing de Pins Vens, Gilabert també considera que alguns han actuat amb 'hipocresia política' a l'hora d'assenyalar l'actual govern davant d'una decisió que en el seu dia fou aprovada per 18 dels 21 regidors del consistori. El portaveu de Vox també ha volgut explicar la seva estratègia respecte l'important augment de la taxa d'escombraries i de la situació de Kansas, Pic-Nic i Club de Mar.
03/10/2024

Fredy De la Calle ens presenta UNIQ, el nou espai d’oci del Port de Sitges

Si tot va bé l'UNIQ obrirà portes coincidint amb Halloween amb una festa amb dj's que ens recordaran molt al Sitges d'abans(fins aquí tot el que ha volgut avançar). La intenció inicial era obrir pel Festival de Cinema però la regularització dels espais ha retardat el procés, de fet probablement la inauguració es realitzarà de la sala i restaurant ubicats a la planta baixa, la terrassa està pendent de més regularitzacions degut a que ha requerit de més actuació per adequar-se a la llei vigent. Tot plegat un procés molt desgastador però que en cap cas ha desanimat el sitgetà Fredy De la Calle a tirar-lo endavant, amb tot lamenta profundament el tancament recent de la discoteca Ricky's i altres establiments d'oci i fa un clam a que el sector treballi conjuntament per a recuperar el sector a Sitges.