02/10/2024 - Radio Maricel
02/10/2024

Neix una plataforma ciutadana per exigir un nou hospital comarcal

L'actor Sergi López, l'exalcalde de Vilanova i la Geltrú Sixte Moral i el productor Francesc Escribano entre d'altres són algunes de les cares vilanovines conegudes que lideren aquesta plataforma que mirarà d'exigir un nou hospital d'abast comarcal a Vilanova i la Geltrú. Les previsions demogràfiques a l'alça al territori, les necessitats creixents de la ciutadania en matèria sanitària i el fet que des de fa catorze anys hi hagi sobre la taula un avantprojecte d'un nou hospital comarcal que mai s'ha arribat a desenvolupar han mobilitzat aquest grup de persones que a partir d'ara buscaran sumar suports, signatures i cares conegudes de tots els sector socials i professionals i de tot el territori i que ja preveuen trobades amb les alcaldesses i alcaldes del Garraf, amb sindicats i entitats de la comarca i fins i tot amb la conselleria de salut per tal d'avançar en la construcció d'aquest futur nou hospital. La presentació s'ha dut a terme al local de la Unió Vilanovina i han parlat l'arquitecte Òscar Valverde i l'actor Sergi López.
02/10/2024

Són història viva de la Blanca Subur. I aquesta és una història plena de records. Una conversa amb Isidro Alquézar, Tomàs Junyent i Merín Campillo

Una conversa plena de records dels anys viscuts a la Blanca Subur. Aprofitant l'homenatge que el club els va fer el passat mes d'agost en el marc del 41è Torneig de Juvenils, hem repassat alguns dels episodis de la història de la Blanca amb tres de les quatre persones que van rebre el reconeixement: Isidro Alquézar, Tomàs Junyent i Merín Campillo.
02/10/2024

L’ANC reivindica el valor de l’1 d’octubre en el seu setè aniversari

L'ANC, els CDR i Òmnium commemoraren ahir el 7è aniversari del referèndum de l'1 d'octubre amb una concentració/marxa des de la plaça de l'1 d'octubre fins a la Fragata, on es va llegir un manifest que posà en valor la unitat de la ciutadania i el posicionament crític respecte les institucions i partits polítics que no van saber aprofitar-la. Us oferim, íntegre, la lectura del manifest i la interpretació dels Segadors en acabar l'acte.