05/09/2024 - Radio Maricel
05/09/2024

Maite Ferré, la companyia ‘Duende Flamenco’ i la passió per la dansa espanyola

Després de 10 anys sense dirigir, Maite Ferré presenta al festival Dona un espectacle de dansa espanyola amb una companyia reunida expressament per a la ocasió: Duende Flamenco. Aquesta vilanovina apassionada per la dansa, va interessar-se pel flamenc des de ben jove i malda per allunyar-lo dels tòpics. Diumenge a les 18:30 als jardins del Prado es presenta 'Trobades'
05/09/2024

Si us agrada el cabaret, ‘La Escorcia’ us espera aquest divendres al Prado

Va ser una de les participants amb més personalitat de la segona edició d'Eufòria, el talent show de TV3 al qual hi va arribar per la juguesca d'una amiga. Des d'aleshores, la vida i la carrera d'Elena Escorcia -digueu-li 'Escorcia'- ha donat molts tombs, però amb un objectiu cada cop més clar: dedicar-se al Cabaret en el sentit més genuí del concepte. Demà, a partir de les 22:30h als jardins del Prado, La Escorcia serà protagonista d'un 'Show&Lunch' al festival Dona. Parlem amb ella.
05/09/2024

Pol Vigó fa un bon balanç de Barraques: ‘Que l’any que ve sigui com aquest’

Era un petit/gran repte, i al final, comptat i debatut, les Barraques d'enguany han deixat molt bones sensacions a l'organització, tant pel que fa a la possibilitat de gestionar-les, com pel fet retrobar-se amb l'esperit que es vol que tinguin: un esdeveniment que encaixi en el Sitges quotidià, sense impostures, on tothom es pugui trobar en una bona conversa, mentre s'escolta una programació musical que es vol eclèctica. Pol Vigó, el president de Barraques, creu que hi ha punts per millorar, però es mostra molt satisfet d'aquestes primeres Barraques de la nova etapa.