04/09/2024 - Radio Maricel
04/09/2024

La Pau (Paula Giberga) ens presenta ’20mm’, i aquest dissabte el presentarà al Prado

Un treball discogràfic que parteix d'una aturada en la carrera artística d'una dona que va començar fa setze anys, i que ara ha volgut recomençar amb un disc de temes propis que, d'alguna manera, exposen les vivències del passat més recent i esdevenen una declaració d'intencions de cara al futur. Dissabte, 7 de setembre, a les 12h, La Pau presentarà als jardins del Prado aquest disc que ja es pot trobar a totes les plataformes. Hem parlat amb ella.
04/09/2024

AGBAR posarà en marxa un grapat d’actuacions per digitalitzar la gestió del cicle de l’aigua. En parlem amb Raquel Pallach, directora de l’àrea Penedès-Garraf

En el decurs dels propers dos anys l'empresa AGBAR impulsarà la modernització del cicle urbà de l'aigua en diferents municipis del Garraf, l'Alt Penedès i l'Alt Camp, entre ells Sitges. El projecte 'A-MEDI', que ha rebut 6M d'euros del Ministeri per a la transició ecològica i el repte demogràfic, suposarà la implantació de prop d'un centenar d'actuacions destinades a digitalitzar la gestió del cicle de l'aigua, a les quals s'hi afegiran obres a la xarxa per millorar-ne l'eficiència (que a Sitges supera el 80%) o impulsar polítiques per canviar els sistemes d'aforament a comptadors. N'hem parlat amb la directora de l'àrea Penedès-Garraf de la companyia, Raquel Pallach.