26/07/2024 - Radio Maricel
26/07/2024

Cristina Falcinella i Marc Bernard presenten un viatge musical als Capvespres dels Jardins del Prado

Ella a la veu i ell amb la guitarra elèctrica, diumenge 28 de juliol a les 19h en el marc dels capvespres dels Jardins del Prado, es podrà sentir la música d'aquesta parella d'artistes que fa un any que treballen plegats aconseguint una fusió d'estils i temes on la bossa nova serà protagonista. En ambdós casos s'hi dediquen professionalment a la música tot i que compaginen la part més artística amb la pedagògica. Conversem amb Cristina Falcinella i Marc Bernard.
26/07/2024

Les ‘Figuracions Abstractes’ de Pol Borràs i el ‘Calçat caçat’ de Raimon Soldevila a la biblioteca Santiago Rusiñol

Fins el 19 d'agost hi haurà temps per gaudir d'aquestes dues exposicions, la pintura de Pol Borràs lluirà al pati de la biblioteca Santiago Rusiñol mentre que les escultures de Raimon Soldevila ho faran a les vitrines de l'entrada de la biblioteca. En tots dos casos coincideixen a dir que es tracta d'un bon espai expositiu. Borràs presenta pintures sota el títol Figures Abstractes a les que hi ha arribat després d'any d'investigació i recerca en el món de la pintura abstracte que inicialment rebutjava. Soldevila presenta unes escultures fetes amb material reciclat provinent de la indústria sabatera a les que en la majoria de casos ha donat forma d'animal buscant a més, el joc de paraules amb els títols de les obres.
26/07/2024

Descobrim el cor d’Oswald Aulèstia “el falsificador” autor de l’etiqueta del cava solidari de l’Ave Maria

Els mitjans d'arreu del món l'han considerat el falsificador d'art més gran de la història i enguany és l'autor de l'etiqueta del cava solidari de l'Ave Maria. El seu vincle amb Sitges ve de fa anys quan hi va viure i avui coneixem l'artista que hi ha darrera el personatge que els darrers anys s'ha fet popular protagonitzant documentals, llibres i entrevistes. Més enllà de la fama per crear obres "a la manera" d'altres conversem sobre les seves creacions i sobre el moment actual que assegura que és el millor a nivell artístic perquè és ara quan té el reconeixement. Finalment descobrim de mà de Jordi Cerezuela, director de la Fundació Ave Maria, el cor i la tendresa que Oswald Aulèstia amaga rere les ulleres de sol i la gorra de "tot és un frau".