19/07/2024 - Radio Maricel
19/07/2024

L’Ateneu, seu local del Sindicat de Llogateres

Dilluns 22 a les 19h l'Ateneu celebrarà la primera assemblea com a Seu local del Sindicat de Llogateres, un pas que fan un any després de convertir-se en punt d'informació laboral i habitacional. L'objectiu és entrar a formar part d'una xarxa més gran, organitzada i capacitada per, amb l'ajuda de tots, revertir l'actual problemàtica en matèria d'habitatge que pateix Sitges i que passa, entre d'altres, per uns lloguers desproporcionats i de temporada. D'aquesta tasca d'assessorament i acompanyament ciutadà davant de problemes amb els lloguers i l'accés a l'habitatge i de la voluntat de canviar la tendència actual que s'encamina cap a la impossibilitat de viure al municipi amb un lloguer assequible hem conversat amb Maria Junyent i Àlex Ferré, membres de l'Ateneu i de la seu local del Sindicat de Llogateres.
19/07/2024

Una exposició per descobrir les pintures d’Agustí Ferrer Pino al santuari del Vinyet. En parlem amb l’historiadora Beli Artigas

Amb Beli Artigas conversem sobre l'exposició sobre Agustí Ferrer Pino que es podrà veure a la capella de les arts de la Fundació Ave Maria fins el proper 4 d'agost. La mostra, amb poc més d'una vintena d'obres, és un bon motiu per conèixer i contextualitzar les redescobertes pintures de Ferrer Pino al cambril del santuari del Vinyet.