04/07/2024 - Radio Maricel
04/07/2024

Seriòfils: dracs, anells, moda i misteris

El darrer Seriòfils de la temporada ens deixa les estrenes de les darreres setmanes, i algunes de les esperades i sonades propostes que arribaran durant l'estiu. En Camil Vllaverde ens ha fet una selecció que passa per les estrenes de Segunda Muerte (Movistar+), Becoming Karl Lagersfeld (Disney+) i Presunto Inocente (Apple +), la segona temporada de La Casa del Dragón (Max), la tercera de Party Down (Filmin) i la quarta de The Boys (Prime Video). A més, em comentat les esperades properes estrenes de La Dama del Lago (Apple+) i Those About to Die (Prime Video) i les noves temporades de The Bear (Disney +) i Los Anillos del Poder (Prime Video).
04/07/2024

Estrenes de cinema amb Antonio del Valle

Amb l'actor i comunicador cultural Antonio del Valle repassem les estrenes de cinema de la setmana que poden veure a les sales de Sitges, al Prado, o a les de la comarca. En l'estrena de la secció us proposem Kind Of Kindness al Prado, Del Revés 2 a Ribes, La Casa en Flames a la Bòvila a Les Roquetes i una premiere, a La Bòvila l'actor roquetenc David Parra estrena Amor Platónico.
04/07/2024

La Festa de la Poesia a Sitges, a punt per a la seva majoria d’edat. En parlem amb Joan Duran i Cèlia Sánchez-Mústich

Amb Joan Duran i Cèlia Sánchez-Mústich fem, com cada any, la prèvia de la Festa de la Poesia. Una festa que és a punt d'arribar a la seva majoria d'edat i que ha aconseguit no només consolidar-se en el calendari festiu sitgetà, sinó de trobar aquell punt de complicitat dels diferents col.lectius, entitats i veïns de la vila.